Blogg 2015 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Blogg 2015 

Glad Midsommar till alla!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Glad Midsommar till alla!

Som jag sitter här med min Glad Midsommar-hälsning, funderar jag på om det verkligen är dags för vita Klänningar, blommor i Håret och allt det andra som ”hör Midsommar till”? Väntar nog lite med kläderna!

Min familj är mer än nånsin benägen att ta allt som det kommer, mycket beroende på det ostadiga Vädret, att Sommaren ännu inte riktigt infunnit sig. 

Vi passade på att fira med några gäster, redan i lördags, när det var ljuvligt i trädgården. Vi satt på altanen med Matjesill, färsk svensk Potatis, Jägermeister och Öl, tidig em. Efter Rabarberpaj och Kaffe blev det fortsatt vacker och ljummen kväll här i Långedrag, med brasa i Bersån och gott Rosé. 

Men nu har vädret återgått till ”det vanliga”!

Klädsel? Ja det är bara att klä sig för rätt tillfälle, så att man håller sig varm och trivs!. Glöm alla annonser som visar Barfotaben, Sandaler, tunna Klänningar och Stråhattar.! Som det ser ut nu, vill man nog gärna ha något varmt och skönt på sig. Tror att jag väljer Byxor/Jeans eller en längre Klänning/Kjol som värmer benen. Absolut en Tröja, Kofta eller Cardigan om man sitter ute en stund, mellan regnskurarna!

6247634157 5b4eace1af

Underbara, älskade Marilyn, porträtt taget av Milton Greene 1954. Bildkälla En mycket ovanlig men vacker Bild av en tankfull Marilyn. Under 1954 var hon gift ned Baseballspelaren Joe DiMaggio. Det blev ett stormigt äktenskap och Marilyn ansökte om skilsmässa redan efter 274 dagar. 

Vi är inte alla ”fit for fight”, inte ens under stora Högtider. Av erfarenhet har jag lärt mig att ändå försöka ”släppa taget” - att ta vara på stunden!

Njut av just DIN Midsommar, gör den till DIN egen Fest - så att DU känner dig avspänd och harmonisk, då mår alla omkring dig också bra! 

Vill du se fler Bilder av Marilyn - Klicka Här

Varma Midsommarkramar!

Audrey                                     

Tidigare inlägg                                                                               Nyare inlägg

     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson