Blogg 2015 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Blogg 2015 

Gott Nytt År!

     Gott Nytt År!  

                   Alla   som följer den här sidan. 

Please - Choose Language - upper corner to the left!            

Min förhoppning är -

att vi Alla ska få ett fint 2016 - att vi främst får ha god Hälsa, ett bra Hem att bo i och att få vara nära de som vi har Kära!

Jag hoppas hinna skriva lite mer på denna Sida under kommande år. Som vanligt ligger det 1000-tals idéer i min ”idélåda”, och många läsare och följare, även på Pinterest  ger dagligen massor av Feedback. 

Så om du önskar - titta in på Sidan emellanåt, få Tips på Modevisningar, kolla Stilen hos olika typer av Personligheter eller läsa ” brödtexterna" från mars 2013, då Sidan lanserades. De flesta texter är reviderade och uppdaterade.

5112436587 7a4c460f12 o

Vad beträffar Garderoben så antar jag att vi är många som har lust att förnya oss, tänka lite utanför ”boxen” framöver. Kanske lite mer Mönster, Färg, skön Frisyr, kanske ny typ av Tillbehör? Bilden ovan av den tyska modellen Veruschka, april 1969, kan nog tjäna som inspiration för många. Bildkälla 

Själv måste jag komma över det motstånd som infinner sig när jag kommer in i alla dessa välfyllda Butiker som tar andan ur mig. Man bör ju Prova, trots långa köer - i pyttiga provrum med dålig Belysning. Bättring!

4c3321fa3f2f59847270040912d1a034

               Veruschka i Vogue US April 1968. Bildkälla Fler Bilder på henne Här

Till historien hör att jag Sommaren 1967 hade sytt mig just en sådan här grön Klänning och blev fotograferad av en okänd man vid Eiffeltornet i Paris. Min syster bar en likadan, fast i en mörklila nyans. Blev vi kopierade? Vem vet?

Vi hörs mer under 1916!

Audrey

Tidigare inlägg   


                               


God Jul önskas Alla!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

God Jul önskas Alla!

En riktigt God Jul önskar jag alla som följer den här Sidan!

Stannard Christmas still life-2

"Christmas Still Life” 1886, av den brittiska Konstnären Eloise Harriet Stannard  (1829-1915)*.

Med detta vackra Stilleben, vill jag önska Alla som följer den här sidan en lugn, avspänd och fridsam Jul med många Glädjeämnen! 

Det har inte blivit många Blogg-inlägg under Sommaren och Hösten, av naturliga skäl. Under Sommaren totalrenoverade vi huset; lade nytt tak och renoverade fasaden. Trädgården fick också ett lyft, när vi ändå var igång. Dessutom behövde vi renovera Verandan på Sommarstället på Käringön. Allt tar sin tid och man känner stor glädje och tacksamhet när man ser hur fint det blir. 

I Juletid bör man inte klaga, men jag måste berätta - för Er som fortfarande tittar in på min Sida emellanåt och kanske blivit besvikna - att jag haft mycket arbete med Hemsidan under Hösten. Jag har bl a tagit bort Bilder, Videos och Länkar som inte längre fungerade och uppdaterat. Har också avvärjt några hackningar där man använt min Hemsida för att göra reklam - otäckt - tog flera dagar att åtgärda, en del ligger fortfarande kvar. 

Sök gärna i Google på Tidlös Personlig Stil Audrey - så kommer ni direkt till mina inlägg och slipper alla företag som länkar till ”tidlospersonligstil.se"

Förhoppningsvis får jag mer tid för Sidan framöver. Maila gärna förslag till ämnen eller annat som ni vill att jag ska skriva om. 

Wiki eloise harriet stannard01

                              "Eloise Harriet Stannard in ihrem Atelier, 1904."

*Eloise Harriet Stannard, känd för sina Stilleben var en av de första två Kvinnorna som fick sin utbildning vid ”Norvich School of Paintersi mitten av 1800-talet.

Så - sköt om Er och Njut av att få fira Jul - precis så som just DU vill ha den, med klappar eller utan, i familj eller i ensamhet, i enkelhet eller överdåd - alla varianter finns.

Varma Julkramar! 

Audrey

Tidigare inlägg                                                                                    Nyare inlägg

     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson