God Jul önskas Alla! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

God Jul önskas Alla!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

God Jul önskas Alla!

En riktigt God Jul önskar jag alla som följer den här Sidan!

Stannard Christmas still life-2

"Christmas Still Life” 1886, av den brittiska Konstnären Eloise Harriet Stannard  (1829-1915)*.

Med detta vackra Stilleben, vill jag önska Alla som följer den här sidan en lugn, avspänd och fridsam Jul med många Glädjeämnen! 

Det har inte blivit många Blogg-inlägg under Sommaren och Hösten, av naturliga skäl. Under Sommaren totalrenoverade vi huset; lade nytt tak och renoverade fasaden. Trädgården fick också ett lyft, när vi ändå var igång. Dessutom behövde vi renovera Verandan på Sommarstället på Käringön. Allt tar sin tid och man känner stor glädje och tacksamhet när man ser hur fint det blir. 

I Juletid bör man inte klaga, men jag måste berätta - för Er som fortfarande tittar in på min Sida emellanåt och kanske blivit besvikna - att jag haft mycket arbete med Hemsidan under Hösten. Jag har bl a tagit bort Bilder, Videos och Länkar som inte längre fungerade och uppdaterat. Har också avvärjt några hackningar där man använt min Hemsida för att göra reklam - otäckt - tog flera dagar att åtgärda, en del ligger fortfarande kvar. 

Sök gärna i Google på Tidlös Personlig Stil Audrey - så kommer ni direkt till mina inlägg och slipper alla företag som länkar till ”tidlospersonligstil.se"

Förhoppningsvis får jag mer tid för Sidan framöver. Maila gärna förslag till ämnen eller annat som ni vill att jag ska skriva om. 

Wiki eloise harriet stannard01

                              "Eloise Harriet Stannard in ihrem Atelier, 1904."

*Eloise Harriet Stannard, känd för sina Stilleben var en av de första två Kvinnorna som fick sin utbildning vid ”Norvich School of Paintersi mitten av 1800-talet.

Så - sköt om Er och Njut av att få fira Jul - precis så som just DU vill ha den, med klappar eller utan, i familj eller i ensamhet, i enkelhet eller överdåd - alla varianter finns.

Varma Julkramar! 

Audrey

Tidigare inlägg                                                                                    Nyare inlägg

     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson