Gott Nytt År! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Gott Nytt År!

Please - Choose Language - upper corner to the left!   

Gott Nytt År önskas Alla   som följer den här sidan.          

Min förhoppning är -

att vi Alla ska få ett fint 2016 - att vi främst får ha god Hälsa, ett bra Hem att bo i och att få vara nära de som vi har Kära!

Jag hoppas hinna skriva lite mer på denna Sida under kommande år. Som vanligt ligger det 1000-tals idéer i min ”idélåda”, och många läsare och följare, även på Pinterest  ger dagligen massor av Feedback. 

Så om du önskar, titta in på Sidan emellanåt, få tips på Modevisningar, kolla stilen hos olika typer av Personligheter eller läsa ” brödtexterna" från mars 2013, då Sidan lanserades. De flesta texterna är reviderade med uppdaterade länkar.

5112436587 7a4c460f12 o

Vad beträffar Garderoben så antar jag att vi är många som har lust att förnya oss, tänka lite utanför ”boxen” framöver. Kanske lite mer mönster, färg, ny skön frisyr eller kanske ny typ av tillbehör? Bilden ovan av den tyska modellen Veruschka, april 1969, kan nog tjäna som inspiration för många. Bildkälla 

Själv måste jag komma över det motstånd som infinner sig när jag kommer in i alla välfyllda butiker som tar andan ur mig. Man måste ju prova, trots långa köer, i pyttiga provrum med dålig belysning. Bättring!

Veruschka i Vogue US April 1968. Bildkälla Fler Bilder på henne Här

Till historien hör att jag sommaren 1967 hade sytt mig just en sådan här grön klänning och blev fotograferad av en okänd man vid Eiffeltornet i Paris. Till min syster hade jag sytt en likadan, fast i en mörklila nyans. Blev vi kopierade? Vem vet?

Vi hörs mer under 1916!

Audrey

Tidigare inlägg      Eller - Klicka på Bild nedan!


Väl Mött 

Audrey

Uppdaterat 8 mars 2020/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson