Fin o Glad Midsommar | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Fin o Glad Midsommar

Please - Choose Language - upper corner to the left 

En riktigt Fin o Glad Midsommar önskas alla som följer den här sidan! 

Nu blommar ALLT - även vår gula klätterros vid grinden, pionerna är också ovanligt stora och präktiga. Länge sedan det var så frodigt i våra trädgårdar. 

Mycket rensning blir det förstås också! Men nu väntar ljuvliga kvällar framöver, härligt att bära sköna sommarkläder. 

Rean är på gång överallt, om man önskar förnya sin Garderob. Bäst är att tänka efter, vad man behöver. Reor är farliga saker att leka med!!!!

Flera av mina sommarklänningar känns inaktuella; någon är för kort, några sitter för tight och vissa tappar formen efter många tvättar. Kanske väljer jag en tunn byxa o top som alternativ?

Tyvärr verkar många butiker stänga för gott, utförsäljning pågår för fullt, det blir nog ganska tomt på många shoppingcentra framöver. Har man vant sig att shoppa på nätet, så kanske man inte saknar det så mycket, men jag tycker om att känna på tyg, kolla sömmar o kvalitet och framförallt kolla FÄRGEN!

Jag har ännu inte lyckats så bra online, skickade efter en fin röd bomullsklänning - tyvärr var det inte MIN röda färg. Jag liksom bara försvann, man såg bara färgen o klänningen! Retur fungerade, men det blev ändå några kronor som gick upp i rök!

Men nya butiker öppnar, även här i Göteborg. Man får välja olika promenadstråk för att upptäcka allt nytt som finns. Utbudet är fortfarande mycket stort, bara man tar sig tid. 

Önskar alla en ljuvlig tid framöver, skön o trivsam klädsel och mycket glädje och främst av allt en God Hälsa! 

Audrey

Tidigare inlägg             Nyare inlägg 

Uppdaterat 8 mars 2020/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson