1-års Jubileum | Tidlös Personlig Stil | Audrey

1-års Jubileum

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

1-års Jubileum + Audrey Hepburn

Idag är det 1 år sedan jag lanserade denna Hemsida med Bloggar. 

Först vill jag säga Tack - till alla Er som följer och gillar Sidan. Detta, samt statistiken från Google Analytics, ger en uppfattning om vilka inslag som väcker intresse och inspirerar.

Särskilt Tack till Er som bidragit med tips och råd, både när Sidan kom till och under året som gått!

Varmt Välkomna Alla med tips och förslag som kan göra detta till Er Sida, skriv genom Kontakt eller Email: info@tidlospersonligstil.se. Om Du tycker om min sida - dela den gärna till vänner o bekanta! 

8455916688 b566e9c22a b

Självklart är Audrey Hepburn, Grace Kelly, Greta Garbo och andra Stilikoner mycket älskade Stilförebilder som fortlöpande har sin plats på den här Sidan. Bildkälla

Men jag försöker också hitta alternativa stilförebilder som vi kan Inspireras av - personer som på olika sätt bryter normer och attityder till vad som är "Comme il faut" (passande, lämpligt, sådant som är godtagbart enligt samhällets oskrivna regler).

3447546672 583e2dffe4 o

1954 La Vigna, Italy with dog 

Bildkälla

Men mest av allt önskar jag Er alla en riktigt härlig och skön vår och sommar! Det är nu vi laddar våra batterier, tar hand om oss själva och våra kära. 

Glöm inte - när vi tar hand om oss själva, tillåter oss att njuta och glädjas av livet - då gläder vi våra ärmaste och alla i vår omgivning - inklusive våra älskade husdjur. 

Med önskan om ett friskt, njutbart och skönt år till Er alla som redan följer Sidan och till alla kommande följare framöver! 

Fler Bilder - Här under Audrey46 Pinterest

Audrey                                  

Tidigare inlägg                Nyare inlägg

 Uppdaterat 5 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson