Alternativ höst | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Alternativ höst

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Alternativ Höst

Ja nu börjar det bli Höst i luften. Sommaren har ju varit så lång och härlig att man inte riktigt fattar att man måste klä på sig lite mera. Förra veckan hamnade jag, iklädd shorts och poncho, bredvid fullt vinterklädda människor på spårvagnen. Jag frös och de svettades - vet inte vad som är bäst - ska man inte frysa in vintern?

Vinterkappor i alla varianter radas nu upp i tidskrifter och bloggar, fast man kanske helst vill vänta lite och se vad som finns i Garderoben. 

För egen del börjar jag gärna med kortare varianter av ytterplagg, kör även med stickat som ponchos, stortröjor och stora, sköna, vrama halsdukar till kavajer och jackor - så länge det går. Fynda nu, REA på tidiga höstplagg.


372px-Daria Werbowy

Dags att ta fram den gamla militärjackan från 60/70-talen? En av mina favoriter som jag fortfarande värnar om. 

Inte för att jag gillar krig och krigsmunderng - men tycker ändå att det är OK att ta vara på dessa plagg som erbjuds Second Hand och på överskottslager, eftersom jag är för återanvändning på alla plan. 

Ovan en härligt grön, lite urtvättad variant ovan som bärs av Daria Werbowy. Bildkälla*

Nytillverkade arméjackor för den eleganta kvinnan finns det massor av. Den olivgröna färgen står sig mycket vackert mot gråa hår. Kolla på Google - Ex Här

Längre varianten som kan bäras långt fram i höst finns det också massor av Ex Här.

Eller en Regnjacka i mörkaste grönt - för den som har kalla färger. Ex Här

Längre typ parkas buren av Olivia Palermo - Här.

Det finns hur mycket som helst att välja på när man söker jackor. Många är tidlösa, praktiska, användbara och charmfulla. Tänk - parkas, duffel, poncho, vindtygsjacka, lodenrock etc. 


402px-Kristen Kreuk Coat

Kristin Kreuk bär sitt ytterplagg med stor bourdeauxfärgad mönstrad halsduk och stora örringar. Bildkälla**

Kolla gärna mina Fall/Winter Picks på Pinterest.

Lycka till med en alternativ höstklädsel. Detta är bara ett förslag - det finns massor.

Audrey                          

 Tidigare inlägg                 Nyare inlägg

Bildkällor:

*By Mette Sivebæk Knudsen from Frederiksberg, Denmark (Daria Werbowy @ Balmain FW07 Fashion Show)**By Carlos Almendarez from San Francisco, USA (We ran into Kristin Kreuk from Smallville) 

Uppdaterat 30 Aug 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson