Blogg | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Blogg

GOTT NYTT ÅR!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Gott Nytt År!

Den här sidan lanserades den 25 mars 2013, fått läsare och följare i stora delar av världen, vilket gläder mig.

INSPIRATION att variera Frisyr, Makeup och Accessoirer får man lätt genom bilder från all slags media. Här är mitt bidrag från Personligheterna på sidan. Bildspelet nedan är smakprov på vad som finns under Galleri/Personligheter där det också finns beskrivningar av Bilderna. Flera av Personerna kommer att presenteras närmare under 2014.

Carole_Bouquet_2011Candice_Bergen_at_the_41st_Emmy_Awards3453931510_490d323b6f_bLucy_Liu8456632197_a6abcf0ea9_c3652263770_2739d68cc8_z8078352019_77d4cfc8c0_c

Inför Nyårsfestligheterna vill man gärna klä upp sig lite men kolla gärna en x-tra gång i Garderoben, säkerligen finns det något som hänger oanvänt. Så är det iallafall för mig.

  • En rosa Sidenblus med ett par långa Pärlhalsband á la Downton Abbey, blir nog mitt val i år.
  • Eller en vit Spetsklänning/Tunika från i somras - till en svart Kjol m volang nedtill. Långt svart Pärlhalsband alt Örhängen i svart Stenkol eller "Chanelclips" rundar av upptill. Tunna ljusa Strumpor.
  • Eller en LBD (Little Black Dress) med nya Tillbehör - Strumpor med söm bak och svarta Pumps, Ballerinaskor med paljetter eller sommarens Sandaletter i klatchig färg.
  • En liten Clutch räcker, lätt att lägga från sig medan man dansar. Se bara till att inte ha några blamerande "kärleksbrev" som någon kan lägga vantarna på (som i Downton Abbey's Julspecial)!

Vad beträffar Mannen, så har han det betydligt enklare. Maken kan plocka fram sin svarta Smoking eller sin favorit - den vita Smokingkavajen. Kolla Brad Pitt som är Veckans Stilperson som fyllde 50 år i december och som vet hur man "får till det" - en försenad hyllning!

Jag önskar er alla ett GOTT SLUT på 2013 och ett riktigt spännande och läckert 2014 med nya infallsvinklar - men mest av allt en GOD HÄLSA och mycket GLÄDJE under året!

GOTT NYTT ÅR!

Audrey                              

Tidigare inlägg                                         Nyare inlägg


GOD JUL!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

En riktigt skön, glad och avspänd GOD JUL önskas alla läsare o följare av den här sidan!

IMG_0585

Bliss - en av mina 4 katter ville gärna vara med på ett hörn. Tålmodigt väntar hon medan matte skriver sina inlägg!

Kolla gärna Bildspelet "Röda klänningar" - Här!

Ha det gott!

Audrey                                

Tidigare inlägg                                        Nyare inlägg


     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2018 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson