Kate Moss | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Kate Moss

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Kate Moss

Om någon har påverkat vårt sätt att klä oss under det sena 1900-talet fram till idag, så är det den brittiska modellen Kate Moss39 år. Hennes lediga, enkla och naturliga stil har gett avtryck i klädvalet fär både unga och äldre kvinnor - för lång tid framöver. 

Hennes ljusgrå ”skinny jeans" nedstoppade i svarta eller bruna stövlar är ett både enkelt och genialiskt koncept som passar alla kvinnor - i alla väder.

Säg den kvinna idag som inte äger åtminstone ett par snäva jeans i härligt följsamt stretchmaterial. Passar alla figurer. 

Med överdelen kan man korrigera och balansera. Så väljer ungdomar gärna en snålt skuren top  och skinnjacka, medan mogna kvinnor kanske väljer en ledigare skinnjacka eller kappa/trenchcoat, en ledig kavaj eller kanske en längre tröja eller cardigan till. Många väljer att ha en tunika eller en kortare klänning över de tighta jeansen. Allt efter tycke och smak.

172366368 43a8336992 z

Kates ytterkläder är enkla och lättburna. Bildkälla

Kavaj, kort jacka eller leopardmönstrad rock som på bilden nedan. Den "uppknäppta" stilen bidrar till en slapp elegans som hon behärskar till fullo. Ofta hatt eller keps och boots.


a9f4e91b15b1d2e

Leopardmönstrad jacka - en favorit, liksom hatten, skinny jeans, boots  och rymlig bag. Bild Imagecollect.

0989fabf8c4504f

Hon bär sin klänning med samma enkla elegans. Nästan alltid plagg som går att kombinera på olika sätt. Skinnjackan fungerar lika bra till jeans som till klänning. Med klassiska pumps till är hon en mogen, vacker kvinna som vet vart hon ska. Bild Imagecollect.

Missa inte de Bilder på Kate som jag lagt in under Audrey46 på Pinterest.

Audrey                                     

Tidigare inlägg            Nyare inlägg

Uppdaterat 4 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson