Mindre storlekar | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Mindre storlekar

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Mindre Storlekar

En av mina läsare efterfrågar Klädmärken med snygga  kläder i mindre storlekar. Hon skickade efter en tröja i stl 36. Den var som ett "hus" för henne. Så olika kan storlekar vara.

Det finns många mogna kvinnor som har stl 32-36. De har svårt att hitta bra kläder i det ordinarie klädutbudet. De stora, mer ungdomliga kedjorna har "små" storlekar. Men hon efterlyser märken som gör kläder typ - kavajer, byxor, skjortor, blusar i lite högre kvalitet än vad massutbudet erbjuder.

Om du har tips på Klädmärken som har mindre storlekar - skicka gärna genom Kontaktformuläret, eller genom Emailadressen i basen på Hemsidan.

Jag har lagt till en mapp under Galleri - Klädmärken med undermapparna: Mindre storlekar och Större storlekar. Där kommer att ligga tips efterhand.

Dela gärna med er av egna erfarenheter, så kan vi hjälpas åt att få till smidiga lösningar för nya klädinköp som bidrar till att göra hela klädprocessen enklare och mindre tidskrävande.

Vore det inte underbart att kunna gå direkt till en butik eller ett varuhus och finna exakt det Klädmärke som har den stil, passform och kvalitet som just DU söker? 

Audrey                                      

Tidigare inlägg                                        Nyare inlägg     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson