Trevlig Sommar! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Trevlig Sommar!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Trevlig Sommar!

Med den här bilden från vackra Långedrag i Göteborg, önskar jag alla mina Läsare en riktigt Trevlig Sommar! Njut o ta vara på den här tiden; härligt att vistas utomhus och ladda sina batterier på nytt.

Som ni kanske märkt, görs det mer sporadiska inlägg under sommartiden. Gläder mig ändå över att det är så många som hittar till sidan, nu senast många läsare från Brasilien - kanske fotbollsfantaster som hittat hem till oss här i Göteborg (spännande uppgörelse i kväll 21.00).

Vi hörs, jag reviderar nu en del ”brödtexter” löpande, lägger till nya Modevisningar och olika typer av Länkar, kolla gärna då och då så vi inte tappar kontakten - men först o främst - Vila, Sköt om Dig och ge Dig själv den omvårdnad som DU själv behöver!

INSPIRATION att klä Dig Personligt under Sommaren kan Du alltid få genom sidans Bloggar, Personligheter under Galleri och Bilder på mina Boards på Pinterest - gå till Pinterest/Audrey46.    

Sommarkramar till alla Läsare!

Audrey                            

Tidigare inlägg                    Nyare inlägg

Uppdaterat 5 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson