Klädfilosofi FFS | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Klädfilosofi FFS

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Klädfilosofi FFS

1656418 10152457176183949 4903154749922913584 n

Evana's klädfilosofi kan avläsas i citatet nedan. Det rör sig om att hitta Kläder som visar vem man är som människa. Kläder som reflekterar det som vi tycker är viktigt i livet och som visar - hur vi vill bli uppfattade av andra. 

We're all unique and our clothes need to reflect our minds, our spirits and our goals, not just our hair colour or our waist measurement. Evana Maggiore

Vi vet ju att vi blir avlästa inom någon minut, bara genom vårt yttre.

Fashion Feng Shui hjälper mig hitta Vem jag är, Vad jag vill med mitt liv och Hur jag visar detta för Min omgivning.

De flesta av oss använder en ytterst liten del av de kläder som hänger i Garderoben. Varför? Hur kan man komma till rätta med detta och framledes bara behålla och köpa plagg som man känner sig hemma i, som man verkligen tycker om, som man verkligen älskar och använder lång tid framöver?

Vid en första konsultation* får man en inledande Introduktion i Fashion Feng Shui som innefattar en beskrivining av "de fem elementen" i Feng Shui, vad de står för och hur de tar sig uttryck.

     WATER -  WOOD  -  FIRE  -  EARTH  -  METAL

All materia - med tillhörande energier kan härledas ur dessa livsformande element.

Fashion Feng Shui bygger på en sondering av vilka energier som kan förknippas med vår personlighet. Vilka aspekter är viktigast för oss - i våra liv - just NU? Vi ser även framåt och söker det vi önskar få ut av livet framöver. 

Ofta behöver man träffas mer än en gång - vi bedömer även kroppstyp, färger och klädstil som passar vår livsstil. Slutligen lägger vi upp en garderobsplanering, för den som så önskar. 

Väl mött!

Audrey 

*Jag bygger mina konsultationer på konceptet från min utbildning till konsult/facilitator** i Fashion Feng Shui.

** FFSF = Fashion Feng Shui Facilitator - Klicka Här

Nyare inlägg      Tidigare inlägg

Eller välj nedan:


Know, first, who you are, and then adorn yourself accordingly.                               

Epiktetos (55 - ca 135 


Bildkälla563px-Girl worker at lunch also absorbing California sunshine, Douglas Aircraft Company, Long Beach, Calif. LOC 2179923542 (cropped)

Girl worker at lunch October 1942. Bildkälla

FFS-Licensed-Badge-Large
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson