Personlig Stil & Fashion Feng Shui | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Personlig Stil & Fashion Feng Shui

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Personlig Stil och Fashion Feng Shui

1656418 10152457176183949 4903154749922913584 n

Fashion Feng Shui har idag Konsulter/Facilitators över nästan hela Världen. Europa - Klicka här.

I mitt eget upplägg av Fashion Feng Shui tar jag upp frågor som ligger till grund för Sidans koncept om Personlig Stil.

Så här skrev jag Inledningsvis:

"Viktigast av allt är att lära känna sig själv! När man kommer underfund med sig själv - vem man är - hur man verkligen ser ut - och hur man uppfattas av andra människor - då blir det lättare att fokusera på att ta fram sina bästa sidor.” (14 Jan 2013).

Svårigheten med att utveckla en Personlig Stil ligger säkerligen främst i att veta vem man är och hur man kan uttrycka detta genom sitt sätt att klä sig. Här kan Fashion Feng Shui vara till stor hjälp - ett bra Verktyg för att komma underfund med sig själv - att finna sitt autentiska JAG.

  • Både Personlig Stil och Fashion Feng Shui uppmuntrar till att gå djupare i VEM man är, VAD man vill med sitt liv och HUR man visar detta för sin omgivning. Tänk att vi blir avlästa inom någon minut, bara genom vårt yttre. 
  • Personlig Stil och Fashion Feng Shui rör sig båda i NUET. Vi bygger på den Kropp vi har NU och på hur betydelsefullt det är att känna sig  BEKVÄM i sin Klädsel.  De Kläder vi väljer att ha på oss måste passa vår Livsstil och de situationer vi befinner oss i just NU och FRAMÖVER.


Because clothing is your body's most intimate environment  Evana Maggiore

OBS! För att må bra, känna trivsel och harmoni, behöver vi ALLA Fem Elementen omkring oss i vår vardag - men NÅGOT av elementen med dess Energier är mer i samklang med vår person och bör ligga till grund för vår Klädsel.

Liten logo

Jag återkommer med beskrivning av Konsultationer inom min egen Fashion Feng Shui samt mer detaljerat om Priser/Konsultationer. Du är välkommen att kontakta mig:

Audrey - alias

Email  eller genom Kontakt.

Väl mött!

Audrey 

Nyare inlägg     Tidigare inlägg 

Eller välj nedan:


156px-Epictetus

Know, first, who you are, and then adorn yourself accordingly.

Epiktetos (55 - ca 135)

Bildkälla


* Jag bygger mina Konsultationer på  Konceptet från min utbildning till Konsult i Fashion Feng Shui.

* FFSF = Fashion Feng Shui Facilitator - Klicka här

      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson