emma & malena | Tidlös Personlig Stil | Audrey

emma & malena

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

emma & malena

Sommaren tillbringar jag numera på vårt sommarställe på Käringön - en riktig pärla på den svenska västkusten. Denna bilfria ö har allt som behövs för vila och rekreation; ljuvliga salta bad, båtutflykter och härliga kvällspromenader i den välfyllda hamnen, restauranger och krogar med god mat, musik, underhållning och dans.

Där finns ett konstgallerie och några få välfyllda butiker. Själv besöker jag gärna emma & malena. Deras sortiment håller stilen år efter år och passar utmärkt för den som söker Tidlösa och hållbara plagg med kvalitet. Deras egendesignade klänningartopar och tröjor/koftor i bomullstrikå är bekväma, stilrena och snygga. 

För både Kvinnan och Mannen finns ett stort urval härliga stickade tröjor i klassiska mönster och färger. I år hålls även en härlig korallröd färg i sortimentet som jag blev svag för. 

13411189-origpic-7db429

Svensktillverkad pennkjol i svart. Slutsåld!

Bra till jobbet i höst - eller till stadsbesöken på dagarna med sköna ballerinaskor, sneakers, sandaler, sandaletter eller sköna pumps.

Den här tunikan har jag själv köpt i ljust beige. Härlig modell - toppen till "Skinny Jeans”. Bildkälla

Denna klänning/tunika är en storsäljare!

Fortsatt Skön Sommar!

Audrey                                         

Tidigare inlägg                          Nyare inlägg

Uppdaterat 1 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson