emma & malena | Tidlös Personlig Stil | Audrey

emma & malena

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

emma & malena

Sommaren tillbringar jag numera på vårt sommarställe på Käringön - en riktig Pärla på den Svenska Västkusten. Denna bilfria ö har allt som behövs för vila och rekreation; Ljuvliga salta bad, Båtutflykter och härliga Kvällspromenader i den välfyllda Hamnen, Restauranger och Krogar med god mat, Musik, Underhållning och Dans.

Det finns Konstgallerie och några få välfyllda Butiker. Själv besöker jag gärna emma & malena. Deras sortiment håller stilen år efter år och passar utmärkt för den som söker Tidlösa och hållbara plagg med kvalitet. Deras egendesignade Tunikor och Klänningar i bomullstrikå är bekväma, stilrena och snygga. 

För både Kvinnan och Mannen finns ett stort urval härliga stickade Sjömanströjor  i klassiska mönster och färger. I år hålls även en härlig korallröd färg i sortimentet som jag blev svag för. De har sin ordinarie butik i Göteborg med en Webbshop.

13411189-origpic-7db429

Svensktillverkad Pennkjol i svart. Slutsåld!

Bra till jobbet i höst - eller till stadsbesöken på dagarna med sköna Ballerinaskor, Sneakers, Sandaler, Sandaletter eller sköna Pumps.

17909933-origpic-7d8202

Den här Tunikan har jag själv köpt i ljust Beige. Härlig modell - toppen till "Skinny Jeans”. Bildkälla

29624084-origpic-0b87f1

Denna Klänning/Tunika är en storsäljare! Bildkälla

Fortsatt Skön Sommar!

Audrey                                         

Tidigare inlägg                          Nyare inlägg

     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson