emma och malena | Tidlös Personlig Stil | Audrey

emma och malena

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Sommaren tillbringar jag numera på vårt sommarställe på Käringön - en riktig Pärla på den Svenska Västkusten. Denna bilfria ö har allt som behövs för vila och rekreation; Ljuvliga salta bad, Båtutflykter och härliga Kvällspromenader i den välfyllda Hamnen, Restauranger och Krogar med god mat, Musik, Underhållning och Dans.

Det finns Konstgallerie och några få välfyllda Butiker. Själv besöker jag gärna emma och malena. Deras sortiment håller stilen år efter år och passar utmärkt för den som söker Tidlösa och hållbara plagg med kvalitet. Deras egendesignade Tunikor och Klänningar i bomullstrikå är bekväma, stilrena och snygga. 

För både Kvinnan och Mannen finns ett stort urval härliga stickade Sjömanströjor  i klassiska mönster och färger. I år hålls även en härlig korallröd färg i sortimentet som jag blev svag för. De har sin ordinarie butik i Göteborg med en Webbshop.

13411189-origpic-7db429

Svensktillverkad Pennkjol i svart. Slutsåld!

Bra till jobbet i höst - eller till stadsbesöken på dagarna med sköna Ballerinaskor, Sneakers, Sandaler, Sandaletter eller sköna Pumps.


17909933-origpic-7d8202

Den här Tunikan har jag själv köpt i ljust Beige. Härlig modell - toppen till "Skinny Jeans”.

29624084-origpic-0b87f1

Denna Klänning/Tunika är en storsäljare! Bildkälla

Fortsatt Skön Sommar!

Audrey                                         

Tidigare inlägg                                           Nyare inlägg


     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2018 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson