Galleri | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Galleri

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Galleri

Under Galleri har jag lagt upp olika ämnen som du kan kolla då och då, för att få inspiration till att köpa lite nytt eller kombinera det du redan har i din garderob på nya sätt. Där ligger också ex på Personligheter med ”Stil” (subjektivt urval).

8333287421 8893ed51af n

Barbara Stanwyck är en given Stilförebild, alltid självsäker i sin utstrålning och stil.

Om man tar sig tid, kan man få tips på hur man kan utveckla sin egen Personliga Stil. Kanske med ett återkommande Stilattribut som Anna Wintour med sina halsband.  Hon bär dem nästan alltid.  

Om du önskar hittar DU dina egna Stilattribut, som DU trivs med. 

Många bilder under Galleri kommer från Filmens värld, och visar upp personligheter i olika aktiviteter.

Tyvärr har jag varit tvungen att reducera antalet bilder under Galleri p g a uppladdningstekniska skäl. 

De flesta av Bilderna finns på mina Anslagstavlor på Pinterest, där det finns massor av Bilder att inspireras av

De flesta av Personligheterna under Galleri har en länk som leder till bilderna på Pinterest. Klicka på  Audrey46/Pinterest  så kommer du till bilderna på Pinterest.)

För att se ALLA bilder får man göra ett konto i Pinterest, vilket är enkelt och till intet förpliktigande. 


4389130535 7dab4220d3

Bilden här visar en ung flicka i färd med att färdigstäla en kostym till Greta Garbo för hennes roll i "Camille" 1936. Bildkälla

Bilden är historisk. Mycket arbete lades ned - och läggs fortfarande ned på "Stjärnornas" Garderober i filmerna.

Gå till Personligheter

Om du vill kommentera något som jag lagt in under Galleri, särskilt under Personligheter eller under Street Style - tänk på följande:

- Glöm inte att de är människor - en del av dem är döda - hedra deras minne! Andra är mitt uppe i livet med allt vad det innebär - tänk på att de också har känslor - precis som du och jag.

- Försök att hålla en positiv attityd till det som visas. Vi är alla olika och har rätt att klä oss som vi vill. Fokusera hellre på det som du kan ha nytta av än slösa tid på sådant som inte är Din "Cup of Tea".

- Inga kommentarer som kan verka stötande accepteras! Jag förbehåller mig rätten att inte ta upp kommentarer som är sårande eller kränkande.

Vänligen

Audrey


     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2018 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson