Online Shopping - Urval | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Online Shopping - Urval

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Online shopping - Urval.

Om man vågar sig på Online-Shopping - så finns det oanade möjligheter att hitta kläder som man blir relativt ensam om.  Glöm inte att kolla att det finns returrätt.

Många Klädmärken finns representerade i  Butiker i Sverige/Norden UK. Det kan vara bra att prova ut storlekar och passform - när man är där - på plats. Då vågar man kanske beställa online framöver. Kolla gärna om NK har märket i fråga.

339px-Jw in vintage90

Jag har legat lite lågt, har inte testat möjligheten ännu, mycket beroende på att jag helst vill prova plagget  och känna hur det känns på kroppen. 

Men jag har blivit riktigt sugen - NU - när jag ser att UTBUDET är så mycket större än i närbutikerna.

En del sidor har bra ”måttlistor” vilket förenklar vid val av storlek. 

Naturligtvis är det bra om man hittar ett MÄRKE som man vet passar - som man köpt tidigare, kanske särskilt praktiskt vad beträffar Trosor, T-shirts, Tröjor och andra Basplagg för att spara tid. 

Bildkälla*Onlineadresser - representerar olika Klädmärken o Designers. Ett urval.

Direkt till Klädmärken/Designers - Utvalda Adresser nedan:

OBS! Många Klädmärken har ju både Butiker och Online Shopping idag,  Jag har inte alltid lagt in Klädmärket på båda ställena.

Använd Hittaplagget - om du inte hittar Klädmärket online. Likaså om du vill hitta en butik som har märket - om du t ex nte känner till storlekarna och vill prova fram rätt storlek. 

Vill du se Samtliga - ett större Urval - Klicka här

Stylight - Modemärken A-Ö 

Hitta Plagget - Alla Klädmärken A-Ö 

OBS! Länkarna är uppdaterade i November 2018/Audrey

Inlägg under Shopping nedan:

Väl mött!

Audrey

AvidMusicInc, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson