Personligheter | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Personligheter

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Personligheter.

Här finner du Personligheter - ett subjektivt urval. Du kanske finner att någon har en figur som liknar din egen, kanske klär hon sig på ett sätt som du tycker om; ledigt och bekvämt, uppklätt eller helt enkelt annorlunda?

8034298339 d7765627fb w

Biografierna är mestadels tagna från Wikipedia - The Free Encyclopedia. Jag har använt mig av bilder registrerade i CC Creative Commons och från Flickr CC.  En del gratisbilder är av låg kvalitet. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas kunna ersätta med bättre bilder efterhand.

Du kan studera de personer som jag väljer ut efterhand. Min tanke är att visa personer med olika kläder och frisyrer; ibland bilder från privatlivet, någon stillbild från filmens värld eller i någon aktivitet. 

Du kan se hur de klär sig i olika plagg. Kanske ändrar du uppfattning om din figur och dina möjligheter att klä dig personligt och tidlöst!

Det vimlar av porträttfoton, kanske får man uppslag till en ny frisyr, ny make-up eller nya färger? Bildkälla


Tyvärr har jag varit tvungen att reducera antalet bilder, av uppladdningstekniska skäl. De flesta bilderna finns på mina anslagstavlor på Pinterest under Audrey46. Där finns massor av bilder att inspireras av.  2014-12-31/ Audrey                                            

Själv använder jag gärna olika personligheter, för att få INSPIRATION till min klädsel.

Jag kommer löpande att länka till bilder jag valt ut under Audrey46 på Pinterest. Du kommer dit genom att klicka på  länken under respektive Prersonlighet - där det står Pinterest eller Bilder. Hoppas det funkar för dig. Det är enkelt att göra ett eget konto på Pinterest - så kan man spara ned bilder man tycker om på en Anslagstavla.

Bilderna under respektive Personlighet har en titel som benämnar klädesplagg och ev tillbehör o accessoarer som personen har på bilden. Jag har försökt hålla vissa teman:

  • LBD = Little Black Dress 
  • LWD = Little White Dress
  • Afton = Aftonklädd - hit hör klädsel för oscarsgalan, röda mattan etc.
  • Mönstrat - man kanske inte ser om det är en blus eller klänning. Generalisering.
  • Olika typer av tillbehör: skor, väskor, hattar, handskar mm.
  • Olika typer av accessoirer: solglasögon, örhängen, halsband, armband, broscer, tatueringar mm.

Välj grupp av Personligheter nedan - klicka på bilden. 

Eller välj genom huvudmenyn på sidan.


Om du vill kommentera något som jag lagt in under Galleri, särskilt under Personligheter eller under Street Style - tänk på följande:

- Glöm inte att de är människor - en del av dem är döda - hedra deras minne. Andra är mitt uppe i livet med allt vad det innebär - tänk på att de också har känslor - precis som du och jag.

- Försök att hålla en positiv attityd till det som visas. Vi är alla olika och har rätt att klä oss som vi vill. Fokusera hellre på det som du kan ha nytta av än slösa tid på sådant som inte är Din "Cup of Tea".

- Inga kommentarer som kan verka stötande accepteras! Jag förbehåller mig rätten att inte ta upp kommentarer som är sårande eller kränkande.

Vänligen


Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson