Rensa i röran med Feng Shui 2005 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Rensa i röran med Feng Shui 2005

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Feng Shui

Rensa i röran med feng shui av Karen Kingston 2010

"En älskad handbok är tillbaka - och bättre!"

rensa-i-roran-med-feng-shui

"Ny, utökad utgåva av boken som förändrat människors liv. Rensa i röran kom ut första gången för tio år sedan och har med tiden blivit en älskad klassiker - ett begrepp. I den här lilla men innehållsrika och underhållande boken ger Karen Kingston handfasta råd och många exempel på hur utrensning av skräp och onödiga ting kan skänka välbehövligt lugn och ny energi. 
I denna utgåva ingår ett helt nytt kapitel om något synnerligen aktuellt - tidsbrist - och hur du med hjälp av prioritering ska tackla den.
Karen Kingston har många års erfarenhet av att arbeta med feng shui och hon förklarar hur alla onödiga saker vi har i våra hem (och kalendrar) får energin att stagnera. Och förstås vad du ska göra åt det!"

"En älskad klassiker som översatts till 21 språk Minskad röra - ökad livskvalitet."
(Förlagsinfo)

Jag har läst ett stort antal Böcker som handlar om att rensa ut - i Garderober och i hela Hemmet. Den här boken är min favorit och har glädjande nog kommit i ny upplaga.

Priset är OK tycker jag, en sådan här Bok måste vara Inbunden, eftersom man ofta tar fram den. Jag har den första upplagen som jag tar fram, särskilt Vår och Höst när jag rensar ut. 

Rekommenderas starkt!

Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson