Röda klänningar | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Röda klänningar

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Röda Klänningar

Längtar du efter att hitta just DIN lilla röda? Kort eller lång? Låt dig inspireras av olika Personligheter - Känn efter vad som passar just DIG.

4016217111_ed4b8bf73d_o 2Anne_Hathaway_83rd_Academy_Awards 2509px-Angelica_Houston_(2106631378)Sophie_Marceau_Cannes_2-2526px-AmyAdamsOscarsFeb09Juliette_Binoche_2000Sigourney_Weaver_@_2010_Academy_AwardsJulianneMoore08TIFF-2Zuleyka_Rivera,_Red_Dress_Collection_2007Vivica_A._Fox_at_The_Heart_Truth_2009EvaGreenFeb07Amy_Jo_Martin_Red_Dress_Photo682px-Turkish_girl_wearing_red_dress_2

Bilderna jag valt visar hur man kan framhäva det som är vackert. Här finns alla sorters kvinnor - olika sorters kroppar och stilar. Åldern betyder inte heller så mycket. Det viktiga är en avspänd attityd, att ta till vara på de glädjeämnen som bjuds.

Själv har jag svårt att hitta rätt röda färg, vilket jag tror att jag inte är ensam om? I bildspelet finns klänningar med dragning åt rosa eller vinrött som alternativ. 

Men visst är det härligt att se dessa Kvinnor i helt olika stilar och typer av röda klänningar? Man kan få tips -  att variera med Halsband, Armband. Kanske Sandaletter i Guld, Silver eller Röda. Frisyrerna är också spännande att kolla in, t ex alla fina håruppsättningar.

Nu blev jag riktigt sugen på en röd Klänning! Skaffa gärna en röd klänning - DU också!

Audrey    

PS Bildkällor till Bildspelet finns hos respektive Personlighet. DS                          

 Tidigare inlägg                           Nyare inlägg
     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson