Färginspiration - Gult | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Färginspiration - Gult

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

När jag ser alla glada Påskfjädrar, blir jag sjuk efter FÄRGER i min Garderob! Jag tror 98% av mina Kläder är Neutraler - Grått Svart Mörkblått Brunt - samt en del Beige. 

Saken är den att jag hittar sällan rätt Färgnyanser. I alla färger finns det någon nyans som passar. Jag vet - vi säger t ex: ”Jag kan inte ha Gult” (Gult e fult!)! Men det finns en Gul nyans för alla, kanske nästan vit (isgul), gyllengul, gulbeige, kanariegul etc. 

Man kan också välja att inte ha färgen närmast ansiktet.


  • Kappklänning eller Tunn Kappa  - Klicka här
321px-Julianne Moore (Berlin Film Festival 2010) 2

Julianne Moore har läckra färger i sig själv. Den slarvigt knutna Halsduken ger ett Stilsäkert och Nonchalant intryck! Svarta Solglasögon och svart Clutch ramar in! Bildkälla

  • Mammaklänning - Klicka här  Vanliga Klänningar - Klicka här!
384px-Natalie Portman, 2011

Natalie Portman - alltid vacker - även här i en festligare variant i "Väntans tider". Hon poängterar djärvt den stora kulan med ett brett gult Band/Skärp och en Clutch i samma färg! Bildkälla

  • Festlig Top/Överdel i Gult - Klicka här.  Blusar - Klicka här.
267px-Beyonce in 2008

Beyoncé Knowles i skimrande Gult. Enkel kombination för vårens Partaj! Snyggt med flera rader långa Halsband och Stenar i klänningens färg. Bildkälla

De flesta av bilderna ovan finns alla i Galleri under Personligheter. Om någon kan få inspiration från de Bilder jag valt ut, blir jag glad. Själv älskar jag Pennkjolen överst, en höjdare inför Våren/Sommaren!

Audrey

Tidigare inlägg                    Nyare inlägg
     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson