Ledig Stil o Vintage inför Våren 2016 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Ledig Stil o Vintage inför Våren 2016

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Ledig Stil o Vintage inför Våren 2016

Vintern dröjde länge men nu är det vitt och vackert, fast det varar inte så länge här nere i göteborgstrakten. I norra delen av Sverige är det däremot neråt - 20 °.

Redan börjar jag längta efter ljusa vårkläder, vilket vi säkert är många som gör.  Jag har ännu inte kollat av nya Modevisningar (massor) men det kommer länkar efterhand, på sidan.

Kolla gärna de lediga o fantasifulla kläderna från t ex Trussardi. 

För helskärm - Klicka på länkarna nedan för YouTube.

Highlights from the TRUSSARDI Spring Summer 2016 Womenswear show. - YouTube

Visningen inspirerar till en ledigare stil framöver, tycker jag, inspiration från Downton Abbey, särskilt över klänningarna. Fler Visningar Här.

Emporio Armani - 2016 Spring Summer Womenswear Collection - YouTube

Lika ledig stil fast lite mer exklusiv är Emporio Armanis Vår/Sommarkollektion för 2016 - Fler visningar Här.

Om du vill följa upp de Modevisningar som jag väljer ut, kolla emellanåt under Senaste inläggen, där jag noterar vilka visningar som jag lagt till, OBS! numera blir det länkar!

Annars - kolla under Modevisningar - de Designers och Modehus som du brukar gilla, som passar just DIN Stil, eller sök direkt på YouTube, finns hur mycket som hest.

I mitt urval försöker jag hitta visningar som kan tilltala olika åldersgrupper. Jag väljer lite olika stiltyper. Själv har jag min egen smak som väl speglas i övrigt på sidan. 

Under Shopping finns länkar till Klädmärken och Designers som ofta har Lookbooks på sin officiella hemsida. 

Jag har lagt in länkar till Klädmärken för Kvinnan:

För Herrarna har jag också lag in några länkar under:

Jag kollar upp länkar och fyller på efterhand, så gott jag kan, men tar mycket gärna emot förslag på klädmärken och modehus. Maila genom adressen i basen på sidan eller genom Kontakt.

423px-Jw in vintage90

Jody Watley in 1950's Vintage Black Sequined Cocktail Dress in 1990. Bildkälla*

Bilden visar väl, hur vissa kläder och stilar kan hålla lång tid framöver och är s k Tidlösa (Ageless). Jody bär en vintage klänning från 1950-talet - år 1990. Lika snyggt år 2016 - eller hur? Så glöm inte att kolla Vintageutbudet i din stad eller när du är ute och resor.

Själv blir jag alltid inspirerad så här års. Ett nytt år väcker nya förhoppningar. 

Man längtar efter att få ta ut svängarna - ta vara på varje dag - göra den till något alldeles extra, gärna med lite nya idéer, både vad beträffar klädval och att fixa till i hemmet. Jag kommer att skriva om detta i ett inlägg snart. 

Hör gärna av er med synpunkter och förslag!

Tills dess -

Lycka till med uppdatering av Vårgarderoben! 

Varma Januarihälsningar

Audrey

*AttributioN: AvidMusicInc, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Kolla Tidigare inlägg 

Reviderad  nov 2020 p g a kopieringar/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson