Välkommen! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Välkommen!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Välkommen till Garderoben!

Hoppas du kan hitta inspiration att gå vidare i din Garderob - prova, rensa och organisera - så att du har en Garderob som motsvarar dtt inre jag - som passar din livsstil, din plånbok och den person du är - just NU - både till Kropp och Själ!

OBS! De idéer och förslag som jag ger under Garderoben har vuxit fram ur min egen erfarenhet. Alla är vi olika och tycker om att ha vår EGEN ordning på saker och ting. Har du redan hittat ett bra sätt - som passar just DIG, rör inte till det - strunta då i själva Garderoben.

Om du har någon nytta av mina tips är jag glad. Men om du har andra idéer, dela gärna med dig, så kan jag ta upp det vid en omarbetning av sidan. Det här är bara en början - att utforska hur man gör det enkelt för sig - i vardagen - så att det går lätt och smidigt att klä sig. Hur ordnar man bäst sin Garderob?

Lycka till!

Audrey                                 

Nyare inlägg





     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson