Böcker om Garderoben | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Böcker om Garderoben

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Böcker om Garderoben 

Det finns ett antal böcker om hur man planerar, organiserar sin Garderob. Jag kommer att lägga in en hel del böcker efterhand. Jag lägger i princip bara in titlar på böcker som jag har själv har läst och tycker är bra eller roliga.


getxinfo

"Chic. Den kompletta garderoben. Karina Ericsson Wärn, 2005"

Boken är slutsåld just nu men finns att låna på många bibliotek i hela Sverige. Mycket bra grundbok. Låna

"Hjälp, jag har ingenting att ta på mig! 

Känner du igen problemet? Lugn, med hjälp av Chic blir du ett proffs på shopping och en fullfjädrad stylist utan garderobsproblem. 
V-ringat eller rundringat, klassiskt eller trendigt? I Chic finns svaren på hur du bygger upp en snygg basgarderob och framhäver dina bästa sidor respektive trollar bort skavankerna genom att välja rätt kjollängd, trosa och jeansmodell. Här finns också tips om hur du blir partysnygg i ett nafs, packar ultralätt inför semestern och tvättar svart så att det inte blir grådaskigt. Tips som gör livet både enklare och stiligare. 

Karina Ericsson Wärn arbetar inom konst- och modevärlden. Hon skriver bland annat i Damernas Värld och ger Moderådet rapporter om de senaste trenderna från Paris. För formgivningen står Elsa Lokrantz och för illustrationerna Liselotte Watkins. Stylist: Cecilia Tivar. (BONNIERS) ”   (Förlagsinfo)books

"Den lilla svarta. Ett säkert kort i garderoben av Linda Pelenius. 1999"

Låna Köpa9789137118390_200_tre-svarta-kjolar_kartonnage

"Tre svarta kjolar. Allt du behöver för att överleva av Anna Johnson, 2000”. Köpa

"Roligt, smart och förnuftigt skriver Anna Johnson om stort som smått - om viktiga saker som ofta glöms bort som drömmar, dolda talanger och kreativitet.Det handlar också om de där små detaljerna som sätter käppar i hjulen för att man ska känna sig riktigt nöjd med sig själv: en bortglömd födelsedag, en gammal obetald skuld, den inbitna missuppfattningen att man absolut inte klär i jeansOch så förstås det säkra investeringsrådet: tre svarta kjolar - en för förförelse, en för framgång, en att bara ha kul i. Vad mer behöver en kvinna?


Tre svarta kjolar är illustrerad med författarens egna pricksäkra illustrationer.Ur innehållet:- tankar om kroppen- att ha stil - om kläder och smink- inred ditt hem för dig- 16 regler för en sund ekonomi- meditation, yoga och ett andligt liv- de bästa jobbknepen- hur man lever ekologiskt- sex och njutning- bästa vitaminerna och mattipsen" (BONNIERS)”  (Förlagsinfo)


     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2018 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson