Väskor | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Väskor

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Väskor

Väskor - i alla former - har blivit en stor och viktig artikel för många idag. Själv tillhör jag den äldre generationen, till de som är uppvuxna med tanken att en Väska främst är ett funktionellt tillbehör som man inte byter så ofta, kanske bara varje säsong.

Men många med mig börjar inse att det kanske inte är så pjåkigt men en ny, fräsch o läcker Handväska. Det piggar upp i vardagen, man känner sig lite extra fin. Det är roligt att lägga ner en snygg Sminkväska, en snygg Plånbok och få en bra plats plats för Mobilen.

Jag kommer att utforska olika väskmärken. Det är en djungel, värre än Skor som man ju ändå kan prova och välja de som passarbäst. Väskor är svårare men kanske roligare; en lyx som förgyller vardagen. Hur går man till väga för att hitta SIN speciella väska?


321px-Red Shoes on Red Square - Moscow, Russia - May 2009

Som alltid vid inköp får man främst lita på sin magkänsla,  man måste först ut i affärerna, testa och prova olika typer storlekar och färger, tills man hittar en väska som är rätt model, lagom stor och som känns bra överlag. Ut och kolla! Bildkälla*

Man kan förarbeta det hela genom att göra research online, kolla utbudet för säsongen, eller vad som finns av vintage.

Kolla även gärna hur olika typer av Personligheter har valt sina Tillbehör. 

  • Stora Väskor/Bags - massor av Bilder - Klicka Här
  • Cross Body Bags/Axelbandsväskor - Tips Här
  • Handväskor/Clutces  - Tips Här 

Det finns många roliga böcker om Väskor, om man känner för att veta mer om olika väskmärken, bara att söka på boksidor, kanske Bokus eller Amazon.

Inlägg under Tillbehör nedan:

Audrey

*Attribution: Andrey from Russia 
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson