Din kropp! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Din kropp!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Din kropp!

Kan det sägas bättre än med den bild som Lohn Lennon och Yoko Ono lanserade 1968. Bilden är inte tillgänglig på Wikimedia Commons men du kan se den här -  Bildkälla

DIN kropp är UNIK! Var rädd om den och gör det bästa av den. "Make Love not War!” Denna livsfilosofi påverkade en hel Värld!

Maj 1968!

Mycket kan förknippas med den månaden.

Själv bodde jag i Paris, var med om Studentevolten, satt på Odéonteatern om eftermiddagarna medan Cohn Bendit och andra orerade om vem som kunde tänkas ersätta De Gaulle.

Jag lyckades undkomma sammandrabbningarna på Boulevard St Michel genom att kasta mig in på ett kafé vid Luxembourgträdgården, undan tårgasbomberna, såg alla andra springa, med tårarna strömmande och röda uppsvällda ansikten, ned i Metron.

Vi levde på baguetter som vi fick på kredit av Boulangeriet i kvarteret där vi bodde, åt med choklad och annat vi kunde komma på under säkert en månad. Scrambled eggs och nudlar var en lyx, liksom ett glas rött. Jag lyckades ta mig hem med en långtradare, i slutet av Maj. 


Audrey                         

 Tidigare inlägg                        Nyare inlägg     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson