Bad och strandkläder | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Bad och strandkläder 

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Bad och strandkläder

Badkläder i VAKNA del 1-2 En diskussion

Emma Danielsson visar sommarens badkläder del 1 - VAKAN med NRJ - från 2013

Emma Danielsson visar sommarens badkläder del 2 - VAKAN med NRJ  - från 2013

Dessa två  videoinlägg är mycket trevliga, tycker jag. Bra diskussion av badkläder där vi får ta del av vad männen kan tycka om stoppningar o dylikt. ”Låt dom ramla fritt” säger en del!

Även om jag själv är helt tillfreds med en riktigt LÅNG vår så börjar jag längta efter sommaren, mest för att allting är så enkelt vad beträffar kläder. Egentligen behöver man bara shorts i olika längder, någon baddräkt och bikini, sköna byxor/lång kjol och en skjorta att slänga på sig när solen går i moln eller när man ska fika. 

Därtill en kort och en lite längre sommarklänning. Sköna sandaler o espadrillos. Kilklack är ett bra alternativ för kvällen om man går på bryggor.

Det finns mycket inspiration att hämta; härliga färger o tips på hur man kan använda vida byxor, kjolar etc, eller bikiniöverdelen med en skön byxa eller kjol -  lägg till ett halsband/örhängen/armband - Vips är man klädd för beachparty.

Om du vill få lite mer flärdfulla tips på bad och strandkläder - kolla gärna någon Video nedan - från Modevisningar 2014.


640px-Horseshoe Bay Beach -Bermuda-19Aug2008

"A large wave at Horseshoe Bay Beach, Bermuda and a woman standing in shallow sea water. 2008.” Bildkälla*

Kvinnan på bilden ovan bär den användbara tankinin. Den dök upp på 90-talet och finns nu i de flesta affärer. Den är särskilt tacksam för oss ”mogna kvinnor” som inte alltid vill lämna magen bar men ändå vill njuta fördelen med en bikinitrosa, i mitt tycke, mer praktiskt och bekvämt än en hel baddräkt. Man väljer en bikinitrosa man trivs med - som känns bra på figuren.

Släpp loss - ha roligt med färger i sommar - gläds åt den kropp du har - sköt om dig och njut! Det finns baddräkter, bikininis eller tankinis för alla kroppar - ge dig ut och PROVA. Jag vet hur hemskt det är - men det finns ingen genväg. Önskar bara att det fanns ”figurvänlig” belysning i provrummen, helst nästan mörkt!?

Jag lägger in fler Videos under Modevisningar/Beachwear efter hand. 

Länk till ett stort utbud, just nu, av Bad- och Strandkläder - Här.

Skön Badsommar önskas alla Kvinnor och Män!

Audrey                                                          

Tidigare inlägg               Nyare inlägg


*Attribution: Av Joshua Davis (originally posted to Flickr as Scale) 

Uppdaterat 1 mars 2020/Audrey


*

      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson