Kroppen | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Kroppen

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

5423401684 3cd203f6ff q

Lyx måste vara bekvämt, annars är det inte lyx  (Coco Chanel)

 Bildkälla


Kroppen

Steg 1. Lär känna din Kropp

Lär känna din Kropp. Se på din kropp - positivt. 

Strunta för en gångs skull i sådant som du inte tycker om - du kan inte ändra på din kroppskonstitution. Vi är alla unika och har möjligheten att utveckla detta till något alldeles sär-skilt. Du är ensam om just DIN Kropp och blir ensam om just DIN Stil.

Fokusera på det som är dina bästa tillgångar - det som du själv tycker om. Strunta i vad andra tycker! Du ska ta fram det bästa som DU har - och vidareutveckla Din egen Personliga Stil!

  • Ta på något åtsittande plagg.
  • Titta på din helfigur i spegeln - framifrån, bakifrån och från sidan.
  • Silhuetten är viktig. Den ser man först - innan man ser ditt Ansikte och dina Färger. Så som du ser dig själv i ett skyltfönster på stan!  I profil kanske rumpan putar ut - eller magen - eller du är platt och rak. Det kan man tänka på när man kollar vilka plagg som sitter bra.

Var stolt över DIN kropp! Den är Unik - redan Personlig!

184px-Jacqueline Kennedy after State Dinner, 22 May 1962

Sträck på dig! Det är bra för hela Kroppen: ryggraden, halsen, nacken, andningen, hälsan.

Dra tillbaks axlarna! Låt dem inte falla fram - eller sjunka ner. Särskilt viktigt om man sitter mycket framför Datorn eller TV:nHållningen betyder mycket för hur man uppfattas!

Om man lägger på sig på vissa ställen, oftast på byst, höfter, mage, överarmar, lår - så får man, för trivselns skull, ändra på vissa detaljer i sin klädsel, så att det inte smiter åt på just de ställena.

Viktigast är att försöka framhäva det som DU tycker om hos dig själv - det som DU SJÄLV tycker är vackert.

För att göra dig en uppfattning om din kropps proportioner samt kunna mäta Kläder innan du provar ute i affärerna - är det bra att veta de viktigaste måtten. 

Gå vidare till Ta dina mått 

Eller gå till något av inläggen nedan - klicka på bilden!

Audrey


156px-Epictetus

Know, first, who you are, and then adorn yourself accordingly.

Epiktetos (55 - ca 135)  

Bildkälla
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson