Om Audrey | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Om Audrey

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Audrey - är alias för Maivor Wickman Olausson.

Om du undrar, så har jag valt alias - Audrey, eftersom jag önskar att all kommunikation går genom den här Sidan.

Naturligtvis blir jag glad om du delar den här Sidan och lägger den till dina Favoriter. Jag tar tacksamt emot synpunkter och önskemål  - allt som kan göra detta till en bättre Sida - en Sida som ger inspiration.  

Jag har en gedigen bakgrund i klädbranschen. Som Produktutformare inom Textil och Trikå har jag tidigare arbetat som Modedirektris i Sverige och med Kläder i Paris. Under några år hade Jag en liten Boutique på Kristinelundsgatan i Göteborg.

FFS-Licensed-Badge-Large kopia

Jag har Diplom i Färganalys och Stilanalys och är Certifierad Konsult/Facilitator Fashion Feng Shui International

Vår filosofi bygger på att Kläderna är vår närmaste miljö; att trivas med sin kropp och sina kläder gör att man känner sig väl till mods och väl tillrätta i sin omgivning.

Because clothing is your body's most intimate environment   Evana Maggiore

För att komma till min egen Fashion Feng Shui - Klicka  HÄR

Om du har tjänster eller produkter som passar in på konceptet Tidlös Stil, är du välkommen att kontakta mig: genom Audrey - aliasEmail eller Kontakt.

Åter - Min förhoppning är att den här Sidan kan bli en plats du återvänder till när du behöver INSPIRATION - efterhand som du  Steg för steg -  vidareutvecklar en alldeles egen Personlig stil - som även blir Tidlös.

Lycka till!

Maivor Wickman Olausson

IMG_1204 - version 3

Maivor, with a BA in Clothes Design and a BA in Art/Literature/Film, is a Certified Color, Style and Fashion Feng Shui Consultant who will help you dress "From the Inside Out." Fashion Feng Shui International Site - Här. Facilitators/Consultants  -  Här. 


PS. Skriv gärna om du har synpunkter på sidan - säkert kan mycket förbättras. Jag välkomnar kommentarer genom mailadressen i basen på Sidan info@tidlospersonligstil.se eller genom Kontakt. 

Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp? Jag blir mycket glad om du hör av dig! 

Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson