Halle Berry | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Halle Berry

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Halle Berry

Halle Berry 46, har hittat ett stilkoncept som passar henne perfekt. När detta händer en person - utstrålar hon/han harmoni och balans och ser ut att trivas med sig själv och sin kropp. 

Ofta ser det "enkelt” ut och lätt att åstadkomma. Men vi vet ju alla hur det är; man tycker att man "fått till det" - så får man se ett fotografi som någon tagit och man tänker - fy så jag ser ut - jag som tyckte att jag var så fin när jag gick hemifrån! 

Många "Stilpersoner" som jag lägger in ser bra ut,  många har en fantastisk kropp - som t ex Halle Berry. Många har också gott om pengar och råd att hålla sig med frisör, makeupartist - you name it - men  många har småbarn, jobb och får stressa som vi andra för att få tiden att räcka till. Förmånga är det även en utmaning - att alltid ha blickarna på sig.

320px-Halle Berry - USS Kearsarge a-2

” 24 Maj 2006” Bildkälla

Hur enkelt kan det vara? En vit Klänning i bomullsbrodyr, enkla Örringar och så detta Halsband i gulmetall med turkoser - som gör det hela unikt. 

3054935458 a714405a2b o

Till sin LBD som är mycket djärvt ringad bär hon enkla Örringar, en tunn Halskedja med små stenar. Bildkälla

320px-Halle Berry - TIFF 2012

” 8 Sept 2012” Bildkälla

Alternativt bär Halle Berry längre Örhängen - som i bilden ovan och bilderna nedan. 

373px-Halle Berry 10

"9 Sept 2010” Bildkälla**

Hon har hittat en frisyr som i sin enkelhet ger företräde åt en vackert gyllenfärgad hud - en klassisk oval ansiktsform och strålande mörka ögon. Längre örhängen balanserar det kortklippta håret. Inga andra smycken behövs egentligen 

8509416412 306f0b5684 o-2

"Oscars 2013.” Bildkälla

Aftonklädd i randad lamé - långa matchande Örhängen. Avspänd o Chic attityd. 

Missa inte de Bilder på Halle Berry som jag lagt in under Audrey46 på Pinterest!

I mina texter på sidan har jag beskrivit hur jag tänker med Stilpersoner och om Inspiration. 

Stil utvecklas långsamt - en lång process som pågår hela livet. Man lagrar - i minnet - bilder/känslor/intryck som passar ens personlighet och så småningom blir det förhoppningsvis "rätt". 

Vad beträffar Kroppen - så har man en grundform - man är bara större eller mindre under åren. Man kan ta Stiltips från personer som har en liknande kroppsform, ansiktsform och liknande proportioner - få idéer och inspireras - hitta nya sätt att kombinera och bygga på sådant som kanske redan finns i Garderoben.

Lycka till med din Personliga Stil!

Audrey                       

Tidigare inlägg           Nyare inlägg

Bildkällor  *By Josh Jensen from Toronto, Ontario, Canada  **Attribution: German Marin
     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson