Halle Berry | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Halle Berry

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Halle Berry

Halle Berry 46, har hittat ett stilkoncept som passar henne perfekt. När detta händer en person - utstrålar hon/han harmoni och balans och ser ut att trivas med sig själv och sin kropp. 

Ofta ser det "enkelt” ut och lätt att åstadkomma. Men vi vet ju alla hur det är; man tycker att man "fått till det" - så får man se ett fotografi som någon tagit och man tänker - fy så jag ser ut - jag som tyckte att jag var så fin när jag gick hemifrån! 

Många ”Personligheter" som jag lägger in ser bra ut,  många har en fantastisk kropp - som t ex Halle Berry. Många har också gott om pengar och råd att hålla sig med frisör, makeupartist - you name it - men  många har småbarn, jobb och får stressa som vi andra för att få tiden att räcka till. För många är det också en utmaning - att alltid ha blickarna på sig.


320px-Halle Berry - USS Kearsarge a-2

”24 Maj 2006” Bildkälla*

Hur enkelt kan det vara? En vit Klänning i bomullsbrodyr, enkla örringar och så detta halsband i gulmetall med turkoser som gör det hela unikt. 

BILD - Till sin LBD (ev mörkblå?) som är mycket djärvt ringad bär hon enkla örringar, en tunn halskedja med små stenar. Bildkälla

BILD - ”8 Sept 2012” Bildkälla

Alternativt bär Halle Berry längre örhängen - som många bilder visar. 

BILD - Halle Berry "9 Sept 2010” Bildkälla**

Hon har hittat en frisyr som i sin enkelhet ger företräde åt en vackert gyllenfärgad hud - en klassisk oval ansiktsform och strålande mörka ögon. Längre örhängen balanserar det kortklippta håret. Inga andra smycken behövs egentligen. 

BILD - "Oscars 2013.” Bildkälla

Aftonklädd i randad lamé - långa matchande örhängen. Avspänd o chic attityd. 

Missa inte de Bilder på Halle Berry som jag lagt in under Audrey46 på Pinterest!

I mina texter på sidan har jag beskrivit hur jag tänker med Personligheter och om Inspiration. 

Stil utvecklas långsamt - en lång process som pågår hela livet. Man lagrar - i minnet - bilder/känslor/intryck som passar ens personlighet och så småningom blir det förhoppningsvis "rätt". 

Vad beträffar Kroppen - så har man en grundform - man är bara större eller mindre under åren.Ta gärna stiltips från personer som har en liknande kroppsform, ansiktsform och proportioner - man får idéer och inspireras - hittar nya sätt att kombinera och bygga på sådant som kanske redan finns i Garderoben.

Lycka till med din Personliga Stil!

Audrey                       

Tidigare inlägg           Nyare inlägg

*Attribution: U.S. Navy photo by Photographer's Mate 2nd Class Valerie S. Guffey (RELEASED), Public domain, via Wikimedia Commons 

Reviderat Nov 2020 pga kopieringar/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson