Scenpersoner o Oprah Winfrey | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Scenpersoner o Oprah Winfrey

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Oprah Winfrey

Vissa personer lyser starkt på Scen. De visar ofta en levnadsglädje, sensualitet, entusiasm och empati som visar på stor styrka. När jag ser dessa fylls jag ofta av glädje samtidigt som jag är mycket imponerad av hur de generöst delar med sig av sig själva, sina egenskaper, sin kropps förtjänster och "brister" utan att tveka.

Paradexemplet Oprah Winfrey delar generöst med sig av erfarenheter och Know how. Oftast görs stora pengar på detta, vilket inte diskuteras här.

Oprah closeup

"Oprah Winfrey at her 50th birthday party at Hotel Bel Air. 2004.” Bildkälla

Oprah Winfrey står på Scen i sitt program Oprah, hur hon än ser ut och känner sig. Ibland är hon nedbantad, äter INGENTING efter en viss tid på kvällen - inte ens en vindruva! Men oftast är hon som alla andra - lite glad i mat och tycker om att gå i mjuka goa träningskläder hemma osv..

244px-Oprah Winfrey

"Oprah Winfrey when she was with Barack Obama and Michelle Obama at a rally.” 10 December 2007.” Bildkälla*

Även Kostymen får anpassa sig. Visst är hon tjusig - i nästan allt hon har på sig? 

Fler Bilder på Ophrah under Audrey46 - Här.

Audrey

Tidigare inlägg                  Nyare inlägg

*By vargas2040, Cropped by OsamaK 

Uppdaterat 3 mars 2020/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson