Tidlös Personlig Stil | Audrey

Personlig Stil

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

8335829870 42434c2e3d n-2

Välkommen till den här sidan! 

Min förhoppning är att vi som delar den här platsen tillsammans kan vidareutveckla vår egen Personliga Stil. 

Vi kan tänka över vår egen ersonliga stil vad beträffar kroppen, proportioner, balans, färger och klädval. Kolla av vår livsstil och vilka aktiviteter vi har. Därefter Inventera våra garderober och känna efter om de plagg vi har är de rätta och vad vi behöver komplettera med. Bildkälla

Vad som utmärker en verkligt personlig stil kan vara svårt att sätta fingret på. Det handlar inte om att se ut på ett visst sätt, inte om att vara liten eller stor, smal eller mullig. Det finns Stilpersoner av alla slag. Kolla gärna min sida på Pinterest under Audrey46 eller Googla Personligheter som du gillar,

Alla Personligheter har olika kroppstyper och storlekar. De har olika frisyrer, makeup och olika typer av kläder som görs personliga, ofta med hjälp av tillbehör och accessoirer.

När vi kollar runt omkring oss är det inspirerande att se kvinnor och män som har en utpräglad personlig stil.

Viktigast av allt är att lära känna sig själv! När man kommer underfund med sig själv - vem man är - hur man verkligen ser ut - och hur man uppfattas av andra människor - då blir det lättare att fokusera på att ta fram sina bästa sidor.

Det är en spännande och rolig utmaning att lära känna sin kropp med dess möjligheter - t ex vilka färger som ger liv och färg åt ansiktet. Du kanske vill bli klar över vilka basplagg som just DU behöver i DITT liv, bli säkrare  på vilka plagg - snitt, passform, material och mönster som passar just DIG och DIN figur och som DU trivs i. 

Dessa val kommer att se olika ut - för var och en av oss.

Även om man väljer en säker grund, med basplagg som "säkra kort”,  blir det aldrig tråkigt - eftersom vi alla ser olika ut. 

Det finns stort utrymme att understryka sin personlighet vid val av olika typer av klädesplagg såsom: kappor, jackor, topar, blusar, tröjor o annat. 

Av tillbehör såsom väskor, skor, stövlar, boots mm och olika typer av accessoirer t ex scharves, solglasögon och olika typer av smycken väljer DU det som faller DIG i smaken, eller DU väljer kanske att vara helt utan smycken, med få tillbehör.

Det blir Du som väljer hur Du ytterligare kan understyka Din alldeles egen personliga stil.

När Du väl hittar rätt i en djungel av klädutbud - när Du funnit vad som passar just Dig och Din kropp, Din livsstil och Din plånbok så har Du funnit ett sätt att vidareutveckla en alldeles egen personlig stil. 

När Du valt att fokusera och hålla fast vid denna stil - då blir den också tidlös.

Lycka till!

Audrey

Gå vidare till - Bygg upp en Personlig Stil - Steg för Steg  

Eller något inlägg nedan - klicka på Bilden.


311px-Anna Wintour David Shankbone 2010

”Create your own style…let it be unique for yourself and yet identifiable for others.” Anna Wintour

Bildkälla****Attribution. Bette Davis, 1940s Super starby Nostalgia-domas, Creative Commons Attribution 2.0 Generic License

**Attribution: David Shankbone, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson