Sköt om dig l Tidlös Personlig Stil l Audrey | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Sköt om dig l Tidlös Personlig Stil l Audrey

  Please - Choose Language - upper corner to the left   

Sköt om dig!

Glöm aldrig att INSIDAN är viktigare än UTSIDAN.

Att må bra - såväl fysiskt som psykiskt gör att man trivs med sig själv. Man får försöka unna sig sådant som gör att man mår bra t ex vila,  tillräckligt med sömn, sköta om sin kropp och sina kläder och framförallt att ha roligt.

Vissa saker kan man dessvärre inte påverka - sjukdomar, handikapp, åldrande eller förändringar som leder till livskriser såsom skilsmässor, arbetslöshet osv. Men man kan försöka påverka sin egen attityd.

Fokusera på det man har som är BRA, som man tycker om. 

Man kan försöka hålla en hälsosam livsstil; äta hälsosamt, vila, vara noga med hygien och omvårdnad av kroppen - unna sig hårvård, manikyr, pedikyr mm.  

Men vi är alla olika, mår bra av olika typer av motion och olika sorters mat, mycket beroende av vår metabolism. Vi prioriterar också olika saker i våra liv. Det som känns rätt för mig, kanske inte är lika bra för någon annan. Man bör alltid värna om andras Integritet i den här frågan.

203px-GwynethPaltrowByAndreaRaffin2011-2

OBS!

Ingen kropp är ”fel”!

Det är kläderna det är fel på - inte  kroppen.

  • Man får försöka hitta kläder som passar kroppen.
  • Bildkälla*


Om man behöver gå ner eller upp i vikt - för hälsans eller trivselns skull - så är det en längre och mer utdragen process. Under tiden får man göra det bästa av det man har just NU. 

För oss alla gäller:

  • att klä den kropp jag har just NU.
  • bara JAG själv väljer - ingenting är "fel" - så länge det passar MIG personligen. 

Jag kommer inte att lägga in länkar till dieter, bantningstips o dyl. Här fokuserar vi på NUET. Alla människor är vackra och har stor potential att utveckla både sin inre och yttre skönhet.

Detta är inte heller en "Gör-om-mig” - sida. Sådana program kan vara ett startskott för fortsatt Personlig utveckling och även inspirera tittare.

Här är det fråga om en process som integreras i vår vardag, en process som - för var och en av oss - varar livet ut.

Gå till Steg för steg 1-10 

eller välj ett inlägg nedan.


Lycka till!

Audrey

*Attribution: Andrea Raffin

      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson