Elegans. En fashionabel guide …2003 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Elegans. En fashionabel guide …2003

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Elegans

"Elegans. En fashionabel guide till stil och grace av Geneviève Antoine Dariaux", 2003.

"Elegans är viktigare än skönhet och varar längre. Men att skapa en personlig stil och att lyckas vara elegant kräver både intelligens och karaktärsstyrka. Elegans innebär att välja och välja bort, för som Geneviève Antoine Dariaux säger: Du har inte råd att handla billigt. 

Madame Dariauxs stilguide är ditt stöd i sökandet efter elegans. Boken utgavs första gången 1964 och hennes klassiska råd har hjälpt generationer av kvinnor i den ädla konsten att vara stilfull. Från A till Ö berättar Madame Dariaux hur vi ska övervinna livets och elegansens alla problemområden: män, underkläder, smycken, med mera. 

Geneviève Antoine Dariauxs stilguide fick en renässans i romanen Elegans av Kathleen Tessaro, där hjältinnan förändrar sitt liv tack vare Madame Dariaux. 

Madame Dariaux är numera över 80 år och lever ett stilla liv i södra Frankrike och hon är fortfarande elegant. (Förlagsinfo)

Välj annat inlägg nedan:

      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson