Om Stil och Stilanalys | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Om Stil och Stilanalys

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Om Stil och Stilanalys

Det finns många olika sätt att göra Stilanalys. I flertalet böcker och bloggar rör det sig om mallar som man ska passa in på. Man har en naturell, klassisk, romantisk, dramatisk, euro chic eller annan stil. Jag har funnit det svårt att inordna mig helt i någon av dessa mallar, men det kanske fungerar för Dig.  

Det kan vara utvecklande att göra en Personlig stilanalys hos en etablerad Stylist. Det kostar en summa men torde bespara dig från en massa "felköp" i framtiden. 

Jag ger tips på böcker som jag har haft nytta av. Denna lista kommer jag att bygga på efterhand. Många stylister har också riktigt bra bloggar.

Mest inspiration hittills har jag fått genom Radioprogrammet Stil i P1 med Susanne Ljung.

Den här sidan handlar inte om att man ska inordna sig i någon stiltyp som redan finns. Man hämtar idéer och impulser och inspiration från dessa och omvandlar det så att det stämmer med ens egen stil.

Det handlar om att hitta sin alldeles egen Personliga stil - som byggs upp och utvecklas under hela livet. Målet är och förblir  en alldeles egen - Tidlös Personlig Stil.

Man kan få många bra tips i litteraturen - Ett urval nedan - favoritböcker som jag läst nyligen.

Om  Färg och Färganalys.

Om Stil och Stilanalys - Välj nedan:Lycka till!

Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson