Uppdatera din stil! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Uppdatera din stil!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Uppdatera din stil

Även om du känner dig nöjd med din garderob, fortsätt sträva efter att maximera Din Personliga stil - håll den ”up to date”.

Snitt på ytterkläder, kavajer, byxor - ja alla sorters plagg, ändras med tiden: axelbredd, kavajslag, kjollängd, byxlängd.  Du väljer de plagg som stämmer med det du redan har i garderoben. 

När nya trender kommer - väljer du det som passar Dig, Dina färger, Din stil - Din livsstil - Din plånbok - och struntar i resten.

Bli inte heller ” aterad”. Otidsenliga plagg ger ett ” gammalmodigt” intryck. Att uppfattas som "tantig” ger ofta negativa konnotationer. 

Ta vara på alla möjligheter som finns till utveckling - både på det inre och yttre planet. försök hitta positiva aspekter - hos dig själv - och i ditt liv - försök ändra på det som inte är bra - försök sedan att ta vara på de möjligheter som bjuds. En ny tanke föder 1000 nya tankar.

Det är en balansgång - att hitta "rätt". Ett plagg i klassiskt snitt eller något vintageplagg kan bygga upp din Personliga stil och göra den än mer Tidlös. Förkasta inte möjligheterna utan att pröva. Att handla Second hand eller Vintage är näst intill oumbärligt för någon som vill hitta kläder som "ingen annan har”.

Kläder är för många kvinnor en mycket stor källa till inspiration, glädje och engagemang.

Men kläder kan vara ett nödvändigt ont för många. Det är ändå viktigt att med enkla medel hitta ett praktiskt sätt att ändå se snygg och välvårdad ut. Om inte annat - så för att glädja de närmaste och andra i sin omgivning. 


386px-Miranda Kerr in February 2013 (5)

Miranda Kerr 2013 i ”ny” och lyxig typ av kavaj. Bildkälla*


Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn. Gore Vidal 

Bildkälla**


Gå vidare till Variera din stil 

eller Välj inlägg nedan:


Lycka till!

Audrey

*Attribution: Eva Rinaldi / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)

**Attribution: David Shankbone / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson