Uppdatera din stil! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Uppdatera din stil!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Uppdatera din Stil

Även om du känner dig nöjd med din Garderob, fortsätt sträva efter att maximera Din Personliga Stil - håll den "Up to Date"!

Snitt på ytterkläder, kavajer, byxor - ja alla sorters plagg - ändras med tiden: axelbredd, kavajslag, kjollängd, byxlängd.  Du väljer de plagg som stämmer med det du redan har i Garderoben. 

När nya Trender kommer - väljer du ut det som passar Dig, Dina färger, Din Stil - Din Livsstil - Din Plånbok - och struntar i resten!

Bli inte heller "daterad" - otidsenliga plagg ger ett ” gammalmodigt" intryck! Att uppfattas som "tantig” ger oftast negativa konnotationer! 

Ta vara på alla möjligheter som finns till utveckling - både på det inre och yttre planet! försök hitta positiva aspekter - hos dig själv - och i ditt liv - försök ändra på det som inte är bra - försök sedan att ta vara på de möjligheter som bjuds. En ny tanke föder 1000 nya tankar!

Det är en balansgång - att hitta "rätt". Ett plagg i klassiskt snitt eller något Vintageplagg kan bygga på din Personliga Stil och göra den än mer Tidlös - medan "fel" plagg kan sänka den. Men vad du än gör, förkasta inte möjligheterna utan att pröva! Att handla Second Hand eller Vintage är näst intill oumbärligt för någon som vill hitta kläder som "ingen annan har”!

Kläder är för många kvinnor en mycket stor källa till inspiration, glädje och engagemang!.

Men Kläder kan vara ett nödvändigt ont för många. Det är ändå viktigt att med enkla medel hitta ett praktiskt sätt att ändå se snygg och välvårdad ut. Om inte annat - så för att glädja de närmaste och andra i sin omgivning! 


386px-Miranda Kerr in February 2013 (5)

Miranda Kerr (Foto Eva Rinaldi) i ”ny” och lyxig typ av kavaj. 


Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn. Gore Vidal 

Bildkälla


Gå vidare till Variera din Stil.
     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2019 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson