Badshorts för män! | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Badshorts för män!

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Badshorts för män

Swim Shorts v. Swim Briefs - At The Shows - MR PORTER

Badbyxor eller Badshorts - frågan ställs i Videon ovan.

Naturligtvis bestämmer Mannen själv - oftast utifrån vad som känns bekvämt och praktiskt för honom. Ska man ut på en lång simtur är väl badbyxan mest praktisk?

Men om vi tänker på badstranden - så verkar det som om de flesta Män och Kvinnor röstar för badshorts. Då antar jag att de tänker på den kortare varianten  - inte surfvarianten med långa ben. Själv tycker jag alltid synd om dessa män som ligger med sina tjusiga våta brallor medan vi kvinnor ofta har med ett omyte eller snabbtorkande bikini eller baddräkt.

Ett par kortare, gärna snabbtorkande badshorts i en diskret färg eller läckert mönster är nog ett bra tips för mannen som behöver uppdatera sin Garderob. Kolla Vakna nedan - inledningsvis ett par badshorts som uppskattas av både de kvinnliga och manliga deltagarna!


Emma Danielsson visar sommarens badkläder del 2 - VAKAN med NRJ


Jag blev själv mycket glad över det här inslaget. Nu vet jag precis vad jag ska köpa för badbyxor åt min man, som hittills nöjt sig med små svarta badbyxor eller att helt strunta i dem, uppväxt som han är på Västkusten där många har klarat sig undan badkläder under alla år. 

Men nu har turisterna strömmat till ute på ö:a och så ska vi ner till Playan i Spanien framöver. Då vill jag att han ska vara fin och ”Comme il faut”!

Badhorts/badbyxor från Boss. Många fler märken finns - Här.


Skön Badsommar önskas alla Män!

Audrey                                               

Tidigare inlägg                 Nyare inlägg

Uppdaterat 4 mars 2020/Audrey      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson