Färganalys för män. Jakob i "The Voice" | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Färganalys för män. Jakob i "The Voice"

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Färganalys för män. Jakob i "The Voice"

Själv har jag gjort Färganalys på en del män. Det är tacksamt. De blir, liksom vi kvinnor, djärvare - vågar välja t ex en Skjorta eller Slips i en färg de gillar men trott vara för "feminin". 

Män med "blå underton i huden" kan stråla upp i en ljus rosaröd skjorta eller något lavendelfärgat, kanske ljust citrongult.

En man med "gul underton i huden" kan bli helt vansinnigt attraktiv i något varmt gult, orangefärgat eller om han vågar sig på en varmt brun T-shirt eller kostym som bygger på hans varmare färger medan svart gör honom "glåmig".

Videon nedan letade jag fram på YouTube. Den visar ganska bra hur en Färganalys går till - jag tycker att hon lyckas bra med Jakob Öqvist i "The Voice".

Jakob visar sig vara en "Sommar". Han passar i kalla färger som inte är för starka. Svart gör honom ” glåmig”. Han kan i stället välja antracit, mjukt mörkblått, mullvad eller naturvitt (vintervitt) som basfärger. 


Jakob får färganalys - i VAKNA! med the Voice

Färg- och stilkonsulten Jessica Johansson kollar vilka färger Jakob klär i och kommer fram till att han är en kall kille som passar i pastell.

Lycka till alla underbara Män - hitta rätt i färg-djungeln.

Var inte rädd för att testa lite glada färger. Gå gärna på magkänslan. Oftast är det så att färger som man trivs med och som man spontant gillar - är de som är mest lyckade. 

Kosta gärna på dig en Färganalys - en utmanining att gå vidare - när du känner dig trött på de färger du har i din Garderob.

Om du vill kan du kolla vad jag skrivit om Färganalys under Personlig stil och Dina färger under kroppen.

RyanGoslingSept10TIFF

Ryan Gosling i Toronto 2010. Bildkälla

Lycka till!

Audrey                       

Tidigare inlägg                 Nyare inlägg

Uppdaterat 4 mars 2020/Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se  Skapad av Maivor Wickman Olausson