Karlar med Stil, Slipsboken 2007 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Karlar med Stil, Slipsboken 2007

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Karlar med stil. En inspirationsbok för män som vill snygga till sig av Camilla Thulin, Bokförlaget DN. 2007 

9175887223

"Stil måste inte vara trendigt eller ändra sig efter varje säsong. Tvärtom är stil något man håller sig till och utvecklar genom åren. Det anser Camilla Thulin, som besökt några av Sveriges mest välklädda män: Möt bland andra: Johan Hakelius, Peder Lamm, Lars Nittve, Kjell A Nordström, Peter Kvint, Dregen och Jean Pierre Barda. Samtliga poserar i sina hem, i sina egna kläder, med egna accessoarer.

Personligt berättar de om sitt förhållningssätt till kläder och mode. Boken innehåller dessutom shoppingtips, råd om hur man enkelt förvandlar och förbättrar sin stil och praktiska skötselråd. Karlar med stil  är en inspirationsbok för män som vill snygga till sig!

Camilla Thulin är underklädsdesigner, kostymtecknare, kreatör och stylist. Hon har tidigare givit ut boken Stil  på Bokförlaget DN.” (Förlagsinfo) 

Den här boken är mycket täckande på många områden för män med olika smak och Stil.Finns att köpa via bokus.com eller Låna 

Slipsboken av Marcus Gners, Per Sjölund. Bardak Publishing. 2007 Köpa

9789197705806_200x_slipsboken

"Sllipsboken är precis som namnet antyder en bok om slipsar, men även en bok om mäns mode och livsstil. 

Slipsen är ett modefenomen som har hängt med sedan 1600-talet. Den har förändrats lite grann till formen med tiden, men grunden är densamma. Boken tar med läsaren på en resa genom slipsens långa liv förbi viktiga historiska händelser, personer och modemässiga innovationer. Slipsboken handlar om slipsen i vårt samhälle och självklart om slipsen som plagg och hur den ska användas. 

Marcus Gners och Per Sjölund går till botten med hela grejen. Historien, knutarna, materialen, mönstren kort sagt, boken avhandlar allt som är värt att veta om slipsar.” (Förlagsinfo) 


     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2018 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson