Snyggt 2001 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Snyggt 2001

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 


Snyggt. En stilguide för män av Per Nilsson, 2001

9789100574772_200_snyggt-en-stilguide-for-man

"Snyggt. En stilguide för män dammar av etikettsfrågorna, gör en djupdykning i den manliga garderoben och reder ut begreppen kring manschetter, brallor och frack.” 

"Nu finns det inte längre någon ursäkt för att se ut som en nörd och bete sig som en neandertalare. Snyggt dammar av etikettsfrågorna, gör en djupdykning i den manliga garderoben och reder ut begreppen kring manschetter, brallor och frack. Här finns aktuella tips om vilka kläder och skor du gör klokt i att satsa på, vilka accessoarer du törs bära och vad du bör ha i badrumsskåpet - synligt eller väl dolt. Fasar du för strykbrädan eller för att tvingas hålla middagstal? Ta det lugnt, skjortstrykning kan göras till skön konst och du kan ha kul på festen – trots att du fått värdinnan till bordet. Konsultera Snyggt!” 

Per Nilsson arbetar i modebranschen och har tidigare varit stil- och moderedaktör på månadsmagasinet Slitz.” (BONNIERS) 

"Ur innehållet:
Tjena, läget? 
Konsten att kommunicera snyggt
Garderoben. 
Totalkoll på utsidan
Matchdags
. Harmoni och helhet
Accessoarerna. 
De sanna klyschorna
Fläckfritt. 
Vårda dina vänner väl
Badrumsskåpet. 
Var du ute igår eller har du sovit i soprummet?
O.s.a.
 Bästa gästen på festen
Smått och gott. 
Vad sägs om en helkväll? "

"För en man som vill se ut och bete sig som folk är boken en bibel. Smart och dräpande. Amelia Absolut oumbärlig. När du läst den här kan du klä dig som en gentleman. Veckans Affärer Kurslitteratur i ämnet klass, stil och värdighet.” (Aftonbladet)

Till andra Lästips


     ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2018 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson