Garderobsplanering | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Garderobsplanering

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Garderobsplanering

Du kan gärna läsa vad som står under Garderoben. Det är riktat både till Kvinnan och Mannen som vill rensa upp i sin Garderob och fokusera på att utveckla sin Personliga Stil.

Dandys 1830

En man äger, i regel kanske, färre plagg än kvinnor. Ändå tror jag att många män gärna vill rensa ut och få en överblick över sin Garderob och sin Personliga Stil. 

  • Basplaggen - är en investering.
  • Investera därför gärna i basplagg som har den "rätta" färgen för dig och som är av god kvalitet. Kanske funderar du på att göra en Färganalys?

Det lönar sig att samordna sina inköp. Att köpa både kostymer och udda plagg som passar ihop t  ex kavajer som passar till många olika byxor etc. 

"Två Dandys med Cylinderhatt, 1830.” Bildkälla


Ett utmärkt sida för Garderobsplanering är den proffsiga Obsid  Blogg för Män och Care of Carl. Där hittar du det mesta om olika stilar och klädval för olika tillfällen.

Många fina videos med tips under Mr Porter!

Övriga länkar ligger under:

Böcker om stil för mannen kan ge mycket inspiration. Man kan hitta mycket intressant om herrarnas kläder långt tillbaka, om man är intresserad. 

Har du bra boktips som passar in på det här konceptet, skriv gärna genom Kontakt-formuläreEtt axplock nedan.

Välj Bok nedan - klicka på bilden.


Om du har synpunkter eller vill diskutera personlig Stil eller har intressanta länkar, Skicka gärna Email genom adressen nederst på sidan eller genom Kontaktformuläret.


Italian Sliding Door Wardrobe

"Sliding door wardrobe from Italy with scored, mirrored doors & lacquered interior. 15 November 2010.” Bildkälla* 

*By Anastasia2011 (Own work) 

Välj bland länkarna nedan eller under Stiltips för Män i Sidans Huvudemeny.

Väl mött

Audrey
      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson