Snyggt. En stilguide för män 2007 | Tidlös Personlig Stil | Audrey

Snyggt. En stilguide för män 2007

 Please - Choose Language - upper corner to the left! 

Snyggt. En stilguide för män

Snyggt. En stilguide för män av Per Nilsson, 2007

9789174242799_200x_snyggt-en-stilguide-for-man

"Snyggt. En stilguide för män dammar av etikettsfrågorna, gör en djupdykning i den manliga garderoben och reder ut begreppen kring manschetter, brallor och frack.” 

Köpa - Klicka här!





"Säkra tips för ett snyggare liv


Snyggt. En stilguide för män är fullspäckad med smarta tips, praktiska råd och oumbärliga fakta för dig som vill vässa din garderob och vinna fler stilpoäng. Boken ger dig stenkoll på tidlösa plagg och accessoarer och levererar klara besked om allt från hur du bygger upp en bra bas till vilka klassiker du bör satsa på, hur du matchar en perfekt outfit, hur kostymen ska sitta, hur slipsen ska knytas och hur du blir bästa gästen på festen.

Snyggt kom ut 2001 och blev på kort tid en bästsäljare. Nu har den uppdaterats för 10-talet och utökats med fler snygga sidor och bilder på stilikonerna och märkesplaggen som inspirerar, dofterna som aldrig blir fel och klockorna som du kan dö för.

"Kanske har du år ut och år in gjort bort dig utan att veta om det. Med Snyggt i bokhyllan behöver det aldrig ske igen ... Kurslitteratur i ämnet klass, stil och värdighet." Aftonbladet

"Per Nilsson är Sveriges främsta stilguru för män." Ebba von Sydow

"För en man som vill se ut och bete sig som folk är boken en bibel. Smart och dräpande." Amelia

"Absolut oumbärlig. När du läst den här kan du klä dig som en gentleman." Veckans affärer.” (Förlagsinfo)

Nedan Titlar som blivit Klassiker.

Väl mött!

Audrey




      ©tidlospersonligstil.se Göteborg 2013-2020 All rights reserved Email: info@tidlospersonligstil.se Denna sida är icke kommersiell Bildmaterialet i regel under licensen Creative Commons Skapad av Maivor Wickman Olausson